Gündem Fatso Gündemi

FATSO
DEMOKRASİ VAZGEÇİLMEZİMİZ, MİLLİ İRADE GÜCÜMÜZ, KARDEŞLİĞİMİZ GELECEĞİMİZ

Değerli basın Mensupları;

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası ve Fatsa Ticaret Borsası yönetim kurulu olarak karşınızdayız.

Türkiye'de özel sektörün tamamını temsil eden TOBB ve 365 Oda-Borsa olarak 81 İl'de, bu ortak açıklamayı aynı anda yapıyoruz.

15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlanınız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır.

Darbe girişimi haberleri ortaya çıktığı gece, Birliğimiz ve Oda-Borsa camiası olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk.

Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur.

Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır.

Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz.

Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece Gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz.

Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız.

Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz.

Bizler, gücünü sandıktan, yetkiyi milletten almayan bir idare istemiyoruz. Ülkemiz için demokrasi dışında bir seçenek de görmüyoruz.

Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz.

Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır.

Değerli Basın mensupları,

Allah'a şükür milletimizin sağduyusu, feraseti, cesareti ve Allah'ın yardımıyla bu belayı, bu fitneyi durdurduk.

Bu şerden, hem demokrasimizi, hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık.

Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz.

Şimdi çok daha güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız.

Çünkü bizi biz yapan, bizi ayakta tutan, bizi millet yapan unsur budur.

Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz.

İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı diyoruz.

Geçmişte olduğu gibi, bugün de, yarın da TOBB ve 365 Oda-Borsa olarak demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların da karşısına dikileceğiz.

Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye'yi büyük hedeflerine taşıyacağız.

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözünü hep aklımızda tutarak; ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.

Yeter ki birlik ve beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. Yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimize inanıp, güvenelim.

Bu vesileyle halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, demokrasiden vazgeçmeyeceğimizi ve darbe girişimlerini kabul etmeyeceğimizi bir defa daha vurguluyoruz.

Devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız.

Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmazsın.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Gündem Arşivi
İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON DESTEK İŞ'DE KADINLAR PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI FATSO'DAN FINDIK DEĞERLENDİRMESİ FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI KORGAN İLÇEMİZDE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU AÇILDI BAŞARILI ÖĞRENCİLER FATSO TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ TAMAMLANDI FATSO ÇALIŞIYOR ÜLKE KAZANIYOR SEÇ MARKET FATSA ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI DÖRDÜNCÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI ODAMIZ AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ ORDU İLİNDE İLK İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ FATSA'DAN KOSGEB SIFIR FAİZLİ KREDİ 2017 BAŞVURULARI BAŞLADI FATSA OSB'DE İSTİHDAMI 10BİN KİŞİYE ÇIKARACAĞIZ DOĞAN CÜCELOĞLU ÜYELERİMİZLE BULUŞUYOR BAŞKANIMIZ YENİ İŞYERLERİNİN AÇILIŞINA KATILDI BAŞKANIMIZ ÇALIŞAN GAZETİCELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAHADIR GIDA'YA ZİYARET NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MERAKLA BEKLENEN EKONOMİK PAKET AÇIKLANDI NEFES KREDİSİ İÇİN START VERİLDİ FATSO'NUN KABAN YARDIMLARI SÜRÜYOR AHMET ŞERİF İZGÖREN'E YOĞUN İLGİ FATSO'DAN ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI Fatsa OSB'den İhracat Artıyor FATSO'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI ESNAFA 48 AY VADELİ KREDİ MÜJDESİ KALİTELİ FINDIK YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ BAZI ALACAKLARIN YENİNDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN AF KANUNU UYGULAMA REHBERİ Oda Aidat Alacaklarına Uygulanan Gecikme Zammının Affı Hakkında Duyuru ESNAF SANATKAR Ve İŞADAMLARIMIZ 15 TEMMUZ'DA DİK DURDU FATSO'DAN BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETİ BASIN AÇIKLAMASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ TÜM İŞVERENLERE 1 TEMMUZ 2016'DAN İTİBAREN ZORUNLU HALE GELİYOR ODAMIZDAN İLÇE VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL FATSA'DA İLK MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI YAPILDI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNDE SÜRE UZADI FATSA'YA YAPIMI PLANLANAN YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ MESLEK LİSESİNDEN ODAMIZA ZİYARET DEVLET DESTEĞİNDE YENİ MÜJDE

Girişimciler
Genç Girişimciler

Kadın Girişimciler
Üye Bilgi Servisi
Meslek Grupları
Odamıza üye firmaların bilgilerine ulaşmak için açılacak olan forma aradığınız firmaya ait Üye Sicil No, Ticaret Sicil No, Vergi Numarası ve Nace Kodu bilgilerini girerek sorgulama yapabilirsiniz.
Arama formuna erişim için tıklayınız.
AB
Nace Rev.2
AB
Meslek gruplarımızın Nace Rev formatında listesi için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Bağlantılar
Avrupa İşletmeler Ağı
TOBB TV
Tek Hedef Bilişim
Kobi Bilgi Sitesi
TEB Kobi TV
Rekabet Kurumu
Yeni Türk Ticaret Kanununa Hazır mısınız?
T.O.B.B Fatsa Belediyesi 19 Mayıs Üniversitesi Ordu Üniversitesi Türkiye