Gündem Fatso Gündemi

FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI
13 Temmuz 2017 Perşembe / 13:07:11

FATSOFatsa‘da TOBB‘a bağlı Fatsa Ticaret Borsası ile Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz 2016 darbe kalkışmasının birinci yıl dönümü nedeniyle birlikte 13 Temmuz 2017 günü saat 11.00'da Fatsa Ticaret Borsası toplantı salonunda ortak basın açıklaması yaptı.

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Sayın ALİ FEYZİ, Fatsa Ticaret ve Sanayi Ticaret Odası Başkanı Sayın TAYFUN KARATAŞ ve hazır bulunan iş alemi temsilcileri ile birlikte düzenledikleri ortak basın açıklamasıyla 15 Temmuz 2016 darbe kalkışmasını bir kez daha lanetledi.

TOBB ve Diğer Sivil Toplum Örgütlerince hazırlanan ortak metin her iki Başkan tarafından müştereken okunarak özetle:

15 Temmuz 2016 hain FETÖ‘nün darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçtiği anımsatılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu ülkenin bekası için canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimiz minnetle anıyoruz. Yüce Mevla'dan dileğimiz, ülkemizi bir daha böyle hain bir girişime maruz bırakmaması ve ülkemizin, milletimizin, cumhuriyetimizin ve bayrağımızın ilelebet payidar olmasıdır. Bu millet tarih boyunca sayısı ifade edilmeyecek kadar çok kahraman çıkartmıştır. Kahramanlar kurşuna ve tanklara karşı gövdelerini siper etmişler, tankların önüne yatmışlardır. Bu kadar ulvi bir davranış ancak bu ülkenin evlatlarına yakışır. Onun içindir ki bu ülkenin vatandaşı olmak en büyük onurumuzdur. Bu hain darbe girişimine bulaşanları ise lanet ve nefretle kınıyoruz."

Açıklamaları yapıldı.

Açıklama Metninin Tamamına Ulaşmak için Tıklayınız

Gündem Arşivi
İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON DESTEK İŞ'DE KADINLAR PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI FATSO'DAN FINDIK DEĞERLENDİRMESİ FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI KORGAN İLÇEMİZDE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU AÇILDI BAŞARILI ÖĞRENCİLER FATSO TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ TAMAMLANDI FATSO ÇALIŞIYOR ÜLKE KAZANIYOR SEÇ MARKET FATSA ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI DÖRDÜNCÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI ODAMIZ AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ ORDU İLİNDE İLK İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ FATSA'DAN KOSGEB SIFIR FAİZLİ KREDİ 2017 BAŞVURULARI BAŞLADI FATSA OSB'DE İSTİHDAMI 10BİN KİŞİYE ÇIKARACAĞIZ DOĞAN CÜCELOĞLU ÜYELERİMİZLE BULUŞUYOR BAŞKANIMIZ YENİ İŞYERLERİNİN AÇILIŞINA KATILDI BAŞKANIMIZ ÇALIŞAN GAZETİCELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAHADIR GIDA'YA ZİYARET NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MERAKLA BEKLENEN EKONOMİK PAKET AÇIKLANDI NEFES KREDİSİ İÇİN START VERİLDİ FATSO'NUN KABAN YARDIMLARI SÜRÜYOR AHMET ŞERİF İZGÖREN'E YOĞUN İLGİ FATSO'DAN ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI Fatsa OSB'den İhracat Artıyor FATSO'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI ESNAFA 48 AY VADELİ KREDİ MÜJDESİ KALİTELİ FINDIK YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ BAZI ALACAKLARIN YENİNDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN AF KANUNU UYGULAMA REHBERİ Oda Aidat Alacaklarına Uygulanan Gecikme Zammının Affı Hakkında Duyuru ESNAF SANATKAR Ve İŞADAMLARIMIZ 15 TEMMUZ'DA DİK DURDU FATSO'DAN BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETİ BASIN AÇIKLAMASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ TÜM İŞVERENLERE 1 TEMMUZ 2016'DAN İTİBAREN ZORUNLU HALE GELİYOR ODAMIZDAN İLÇE VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL FATSA'DA İLK MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI YAPILDI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNDE SÜRE UZADI FATSA'YA YAPIMI PLANLANAN YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ MESLEK LİSESİNDEN ODAMIZA ZİYARET DEVLET DESTEĞİNDE YENİ MÜJDE

Girişimciler
Genç Girişimciler

Kadın Girişimciler
Üye Bilgi Servisi
Meslek Grupları
Odamıza üye firmaların bilgilerine ulaşmak için açılacak olan forma aradığınız firmaya ait Üye Sicil No, Ticaret Sicil No, Vergi Numarası ve Nace Kodu bilgilerini girerek sorgulama yapabilirsiniz.
Arama formuna erişim için tıklayınız.
AB
Nace Rev.2
AB
Meslek gruplarımızın Nace Rev formatında listesi için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Bağlantılar
Avrupa İşletmeler Ağı
TOBB TV
Tek Hedef Bilişim
Kobi Bilgi Sitesi
TEB Kobi TV
Rekabet Kurumu
Yeni Türk Ticaret Kanununa Hazır mısınız?
T.O.B.B Fatsa Belediyesi 19 Mayıs Üniversitesi Ordu Üniversitesi Türkiye