KOSGEB SIFIR FAİZLİ KREDİ 2017 BAŞVURULARI BAŞLADI

FATSOBAŞVURU SÜRESİ 10 ŞUBAT 2017 – 20 ŞUBAT 2017

10 Şubat 2017 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ, KOSGEB binasında, Sıfır Faizli Kredi Desteği Başvurusunun detay toplantısını gerçekleştirdi.
KOSGEB sıfır faizli KOBİ kredi desteği 10.02.2017 tarihinden itibaren başladı.
Bu dönemde 230.000 işletmenin sıfır faizli krediden faydalanması bekleniyor.

Konu ile açıklama yapan FATSO Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun KARATAŞ 10 Şubat 2017 tarihinde açıklanan ve KOSGEB tarafından verilecek olan 50 bin lira faizsiz kredi başvuruları başladı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ ve KOSGEB başkanı Sayın Recep BİÇER tarafından yapılan toplantı neticesinde 2016 yılında 249.000 başvuru yapan ve bütçe nedeniyle kredi verilemeyen ticari işletmeler için 10 günlük süreç başlatıldı. Başvurular 10 ŞUBAT 2017 ve 20 ŞUBAT 2017 tarihleri arasında İNTERNET ‘ ten yapılacak.

Eğitim, sağlık ve sigortacılık sektörü hariç imalatçı, toptancı ve perakendeci tüm üyelerimiz http://sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr internet adresinde ki başvuru formunda istenen bilgileri doldurarak sıfır faizli kredi üst limiti 50.000.- TL ‘ lık desteğe başvuru yapabilirler.
Bu başvurular gerek üyelerimiz tarafından bizzat internetten veya Üyelerimizin Odamıza yapacakları başvuru üzerine görevli personelimiz tarafından da internet üzerinden kredi taleplerinin sisteme girilmesi sağlanacaktır. Bu konuda Üyelerimizin Odamıza uğrayarak bilgi ve teknik yardım almaları da mümkündür.

KOSGEB veri tabanına kayıtlı ve dosyaları güncel olan üyelerimizden 2016 yılında başvuru yapanların yeniden başvurmaları gerekmiyor.
2017 yılında başvuru yapan firmalara ise Kredi sürecine ilişkin olarak 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren başvuru formunda belirttikleri cep telefonlarına ve e-posta adreslerine ONAY veya RED cevabı gönderilecek.
KOSGEB’e hiç başvurmamış, Veri tabanı kaydı bulunmayan işletmeler ve beyanname vermeyenler de başvuru yapabilecekler. KOSGEB’in onay vermesi sonrasında bu işletmeler E-KOBİ kaydı yaparak beyanname vereceklerdir.
Açıklanan bu kredi iş âlemi için büyük memnuniyet yaratmıştır. Üyelerimizin bu tür kredilerden yararlanmaları için Odamıza gelerek bilgi almaları ve hatta personellerimiz vasıtasıyla internetten başvuru yapmaları için Odamızın gerekli donanım ve bilgiye sahip olduğunu belirtmek isterim. “ dedi .

ODA AİDAT BORÇ YAPILANDIRMA KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI HAKKINDA TÜM BİLGİLER KOBİ'LERE NEFES KREDİSİ BAŞKAN KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ FATSO'DAN KURSİYERLERE SERTİFİKA TÖRENİ FATSA OSB'DE İSTİHDAM SAYISI 3700'E ULAŞTI FATSA'DAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KIŞLIK YARDIMLARI YAPILDI ÇAMAŞ İLÇESİNDE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK ÇAMAŞ BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMLARIMIZ ÇAMAŞ İLÇESİNDE DEVAM ETTİ AYBASTI ÇATALPINAR VE KABATAŞ İLÇELERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMDA BULUNDUK AYBASTI VE ÇATALPINAR İLÇELERİNDE KAYMAKAMLARI ZİYARET ETTİK AYBASTI KABATAŞ VE ÇATALPINAR İLÇELERİNDE ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİK AYBASTI'DAKİ ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK BAŞKANIMIZDAN ODALARA ZİYARET KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİN 2. GRUBU BAŞLADI HER İLÇEDE 1 KÜTÜPHANE PROJEMİZİN 3.SÜ AÇILDI KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNİN BİRİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZDAN BASIN KURULUŞLARINA ZİYARET ODAMIZ BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI KÜTÜPHANEMİZ TAMAMLANIYOR KORGAN Ve KUMRU İLÇELERİNDE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMLARIMIZ SÜRÜYOR TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI MİLLETVEKİLİMİZ ERGÜN TAŞCI'DAN TEKSTİL KURSUMUZA ZİYARET SANAYİYE DAYALI BİR EKONOMİYE GEÇMELİYİZ İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK İŞ GARANTİLİ İSTİHDAN KURSLARININ 13.SÜ BAŞLADI FATSA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ'NDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET KURS BAŞVURULARI BAŞLADI İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON DESTEK İŞ'DE KADINLAR PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI FATSO'DAN FINDIK DEĞERLENDİRMESİ FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI KORGAN İLÇEMİZDE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU AÇILDI BAŞARILI ÖĞRENCİLER FATSO TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ TAMAMLANDI FATSO ÇALIŞIYOR ÜLKE KAZANIYOR SEÇ MARKET FATSA ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI DÖRDÜNCÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI