KOSGEB SIFIR FAİZLİ KREDİ 2017 BAŞVURULARI BAŞLADI

FATSOBAŞVURU SÜRESİ 10 ŞUBAT 2017 – 20 ŞUBAT 2017

10 Şubat 2017 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ, KOSGEB binasında, Sıfır Faizli Kredi Desteği Başvurusunun detay toplantısını gerçekleştirdi.
KOSGEB sıfır faizli KOBİ kredi desteği 10.02.2017 tarihinden itibaren başladı.
Bu dönemde 230.000 işletmenin sıfır faizli krediden faydalanması bekleniyor.

Konu ile açıklama yapan FATSO Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun KARATAŞ 10 Şubat 2017 tarihinde açıklanan ve KOSGEB tarafından verilecek olan 50 bin lira faizsiz kredi başvuruları başladı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ ve KOSGEB başkanı Sayın Recep BİÇER tarafından yapılan toplantı neticesinde 2016 yılında 249.000 başvuru yapan ve bütçe nedeniyle kredi verilemeyen ticari işletmeler için 10 günlük süreç başlatıldı. Başvurular 10 ŞUBAT 2017 ve 20 ŞUBAT 2017 tarihleri arasında İNTERNET ‘ ten yapılacak.

Eğitim, sağlık ve sigortacılık sektörü hariç imalatçı, toptancı ve perakendeci tüm üyelerimiz http://sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr internet adresinde ki başvuru formunda istenen bilgileri doldurarak sıfır faizli kredi üst limiti 50.000.- TL ‘ lık desteğe başvuru yapabilirler.
Bu başvurular gerek üyelerimiz tarafından bizzat internetten veya Üyelerimizin Odamıza yapacakları başvuru üzerine görevli personelimiz tarafından da internet üzerinden kredi taleplerinin sisteme girilmesi sağlanacaktır. Bu konuda Üyelerimizin Odamıza uğrayarak bilgi ve teknik yardım almaları da mümkündür.

KOSGEB veri tabanına kayıtlı ve dosyaları güncel olan üyelerimizden 2016 yılında başvuru yapanların yeniden başvurmaları gerekmiyor.
2017 yılında başvuru yapan firmalara ise Kredi sürecine ilişkin olarak 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren başvuru formunda belirttikleri cep telefonlarına ve e-posta adreslerine ONAY veya RED cevabı gönderilecek.
KOSGEB’e hiç başvurmamış, Veri tabanı kaydı bulunmayan işletmeler ve beyanname vermeyenler de başvuru yapabilecekler. KOSGEB’in onay vermesi sonrasında bu işletmeler E-KOBİ kaydı yaparak beyanname vereceklerdir.
Açıklanan bu kredi iş âlemi için büyük memnuniyet yaratmıştır. Üyelerimizin bu tür kredilerden yararlanmaları için Odamıza gelerek bilgi almaları ve hatta personellerimiz vasıtasıyla internetten başvuru yapmaları için Odamızın gerekli donanım ve bilgiye sahip olduğunu belirtmek isterim. “ dedi .

FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ TAMAMLANDI FATSO ÇALIŞIYOR ÜLKE KAZANIYOR SEÇ MARKET FATSA ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI DÖRDÜNCÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI ODAMIZ AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ ORDU İLİNDE İLK İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ FATSA'DAN KOSGEB SIFIR FAİZLİ KREDİ 2017 BAŞVURULARI BAŞLADI FATSA OSB'DE İSTİHDAMI 10BİN KİŞİYE ÇIKARACAĞIZ DOĞAN CÜCELOĞLU ÜYELERİMİZLE BULUŞUYOR BAŞKANIMIZ YENİ İŞYERLERİNİN AÇILIŞINA KATILDI BAŞKANIMIZ ÇALIŞAN GAZETİCELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAHADIR GIDA'YA ZİYARET NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MERAKLA BEKLENEN EKONOMİK PAKET AÇIKLANDI NEFES KREDİSİ İÇİN START VERİLDİ FATSO'NUN KABAN YARDIMLARI SÜRÜYOR AHMET ŞERİF İZGÖREN'E YOĞUN İLGİ FATSO'DAN ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI Fatsa OSB'den İhracat Artıyor FATSO'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI ESNAFA 48 AY VADELİ KREDİ MÜJDESİ KALİTELİ FINDIK YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ BAZI ALACAKLARIN YENİNDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN AF KANUNU UYGULAMA REHBERİ Oda Aidat Alacaklarına Uygulanan Gecikme Zammının Affı Hakkında Duyuru ESNAF SANATKAR Ve İŞADAMLARIMIZ 15 TEMMUZ'DA DİK DURDU FATSO'DAN BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETİ BASIN AÇIKLAMASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ TÜM İŞVERENLERE 1 TEMMUZ 2016'DAN İTİBAREN ZORUNLU HALE GELİYOR ODAMIZDAN İLÇE VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL FATSA'DA İLK MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI YAPILDI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNDE SÜRE UZADI FATSA'YA YAPIMI PLANLANAN YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ MESLEK LİSESİNDEN ODAMIZA ZİYARET DEVLET DESTEĞİNDE YENİ MÜJDE KOSGEB KOBİGEL DESTEK PROGRAMI TOPLANTISI YAPILDI KOBİGEL İLE İMALAT SANAYİYE 300 MİLYON TL DESTEK MARKALI ÜRÜNLER KORUMA ALTINDA FATSO'YA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ 40 MESLEK İÇİN MESLEKİ YETRLİLİK ZORUNLULUĞU 1 İLA 9 İŞÇİ ÇALIŞTIRAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE