ODAMIZDAN İLÇE VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL
17 Haziran 2016 Cuma / 11:34:26

FATSOOdamızca Fatsa ilçesinde vergi rekortmenleri plaketle ödüllendirildi.
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 15 Haziran 2016 Çarşamba günü geleneksel iftar yemeği verildi. İftar yemeğine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İ. Etem Öztürk, Sivil toplum kuruluşu ve Siyasi Parti Temsilcileri ile Odamız Üyeleri katıldı.

İftar programı sonrası açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkanımız Tayfun KARATAŞ, “Bugün burada geleneksel olarak üyelerimizle birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Gelir vergisi, kurumlar vergisi, istihdama katkı sağlayan firmalar, ihracatçı firmalar ve milli sporcularımıza ödül vereceğiz. İstihdam katkı sağlayan onbeşbin kişiye iş ve aş sağladığınız için siz değerli üyelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Bölgemizde istihdama ciddi katkı sağlayan ve ülke ekonomisine vergileri ile katma değer katan yatırımcılara kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU konuşmasında, “Fatsa’da bu iftar yemeği programı bir gelenek haline geldi. İş adamlarımız Odamızın bu organizasyonunda biraya geldi. Birçok şeyi paylaşıyorlar bu anlamda. İş adamları bizler ve memleketimiz için çok önemli. Her şey para ve gelire dayalıdır. İstihdam, ihracat gibi ekonomik gibi kavramlar çok önemlidir. Memleketimiz üzerinde değişik oyunlar oynanıyor, o yüzden sizlerin ticareti bizler için çok önemli. Yaptığınız ticari çalışmaları sadece kendiniz için değil bu memleketin içinde yaptığınızın bilincinde olun. Sizler kazandıkça, sizler ürettikçe sadece siz değil memleketimiz kazanıyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Fatsa İlçesinde ilk beşte yer alan Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi Rekortmenlerine, İhracat Yapan Üyelere ve Fatsa İlçesinde En Çok İstihdam Sağlayan Firma Yetkililerine Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU tarafından plaket verildi.
Programda son olarak Fatsa ve Çevre İlçelerde başarılı sonuçlar alarak Milli Sporcu özelliği olan sporcu ve antrenörlerine de plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON DESTEK İŞ'DE KADINLAR PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI FATSO'DAN FINDIK DEĞERLENDİRMESİ FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI KORGAN İLÇEMİZDE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU AÇILDI BAŞARILI ÖĞRENCİLER FATSO TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ TAMAMLANDI FATSO ÇALIŞIYOR ÜLKE KAZANIYOR SEÇ MARKET FATSA ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI DÖRDÜNCÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI ODAMIZ AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ ORDU İLİNDE İLK İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ FATSA'DAN KOSGEB SIFIR FAİZLİ KREDİ 2017 BAŞVURULARI BAŞLADI FATSA OSB'DE İSTİHDAMI 10BİN KİŞİYE ÇIKARACAĞIZ DOĞAN CÜCELOĞLU ÜYELERİMİZLE BULUŞUYOR BAŞKANIMIZ YENİ İŞYERLERİNİN AÇILIŞINA KATILDI BAŞKANIMIZ ÇALIŞAN GAZETİCELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAHADIR GIDA'YA ZİYARET NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MERAKLA BEKLENEN EKONOMİK PAKET AÇIKLANDI NEFES KREDİSİ İÇİN START VERİLDİ FATSO'NUN KABAN YARDIMLARI SÜRÜYOR AHMET ŞERİF İZGÖREN'E YOĞUN İLGİ FATSO'DAN ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI Fatsa OSB'den İhracat Artıyor FATSO'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI ESNAFA 48 AY VADELİ KREDİ MÜJDESİ KALİTELİ FINDIK YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ BAZI ALACAKLARIN YENİNDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN AF KANUNU UYGULAMA REHBERİ Oda Aidat Alacaklarına Uygulanan Gecikme Zammının Affı Hakkında Duyuru ESNAF SANATKAR Ve İŞADAMLARIMIZ 15 TEMMUZ'DA DİK DURDU FATSO'DAN BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETİ BASIN AÇIKLAMASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ TÜM İŞVERENLERE 1 TEMMUZ 2016'DAN İTİBAREN ZORUNLU HALE GELİYOR ODAMIZDAN İLÇE VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL FATSA'DA İLK MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI YAPILDI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNDE SÜRE UZADI FATSA'YA YAPIMI PLANLANAN YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ MESLEK LİSESİNDEN ODAMIZA ZİYARET DEVLET DESTEĞİNDE YENİ MÜJDE