ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR
27 Mart 2017 Pazartesi / 14:47:54

FATSOÇalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “ORDİF 52 Ordu İnsan kaynakları ve İstihdam Fuarı” 30 Mart’ta açılacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan fuarın, Ordu Kültür Sanat Merkezi(OKSM)’nde gerçekleştirilmesi amacıyla Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İsa Kaymak, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Durmuş Zor ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan temsilciler ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İşverenlerle iş arayanları ortak bir platformda buluşturarak işsizliği minimum seviyeye indirip, istihdamın arttırılmasını amaçlayan “ORDİF 52 Ordu İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nın önemli olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu, “Meslek Yüksekokullarımız, meslek edindirmeye dönük çalışmalar yapıyor. İstihdam için hangi meslek çeşidi ve buradaki işverenler açısından hangi meslekler rağbet görüyorsa hem Ordu da, hem Türkiye’de o bölümü açılabiliyor. Bazen sistem gelişiyor ve bu meslekler artık istihdam kapısı olma durumuna geliyor. Toplumların gelişmesinde istihdamın ve nitelikli iş gücü son derece önemli. Bu fuar sayesinde işverenlerle işçiler karşılıklı buluşturularak işsiz sayısının azaltması hedefleniyor” diye konuştu.

Fuara, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte Ordu Üniversitesinin de destek olduğunu söyleyen Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İsa Kaymak, ”Bu yıl mart ayı içerisinde yaptığımız için havanın yağmurlu olabileceğini hesaba katarak fuarı Ordu Kültür Sanat Merkezi’nin içinde yapacağız ve program sabah 10.00 da başlayacak. İş arayanlara yönelik işverenlerle iş arayanları öğrencileri özellikle meslek yüksekokulu son sınıf öğrencileriyle üniversite öğrencilerini iş arayanları buluşturduğumuz bir platform oluşturmak. Bu platformda da Ordu’daki tüm meslek örgütlerini, tarafları bir araya getirmek. İlave istihdam ya da artı istihdam milli istihdam seferberliği kapsamındaki duyuruları daha da zirveye taşımak onun tanıtımını da artırmak” dedi.

EN BÜYÜK SIKINTI YÜKSEK FAİZ ENFLASYONLA MÜCADELE "YERLİ ÜRETİM" LOGO KULLANMA ZORUNLULUĞU MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM-SATIM İŞLEMLERİ ODA AİDAT BORÇ YAPILANDIRMA KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI HAKKINDA TÜM BİLGİLER KOBİ'LERE NEFES KREDİSİ BAŞKAN KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ FATSO'DAN KURSİYERLERE SERTİFİKA TÖRENİ FATSA OSB'DE İSTİHDAM SAYISI 3700'E ULAŞTI FATSA'DAKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KIŞLIK YARDIMLARI YAPILDI ÇAMAŞ İLÇESİNDE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK ÇAMAŞ BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİK ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMLARIMIZ ÇAMAŞ İLÇESİNDE DEVAM ETTİ AYBASTI ÇATALPINAR VE KABATAŞ İLÇELERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMDA BULUNDUK AYBASTI VE ÇATALPINAR İLÇELERİNDE KAYMAKAMLARI ZİYARET ETTİK AYBASTI KABATAŞ VE ÇATALPINAR İLÇELERİNDE ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİK AYBASTI'DAKİ ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK BAŞKANIMIZDAN ODALARA ZİYARET KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNİN 2. GRUBU BAŞLADI HER İLÇEDE 1 KÜTÜPHANE PROJEMİZİN 3.SÜ AÇILDI KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNİN BİRİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZDAN BASIN KURULUŞLARINA ZİYARET ODAMIZ BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI KÜTÜPHANEMİZ TAMAMLANIYOR KORGAN Ve KUMRU İLÇELERİNDE ÜYELERİMİZİ ZİYARET ETTİK İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞLIK YARDIMLARIMIZ SÜRÜYOR TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI MİLLETVEKİLİMİZ ERGÜN TAŞCI'DAN TEKSTİL KURSUMUZA ZİYARET SANAYİYE DAYALI BİR EKONOMİYE GEÇMELİYİZ İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK İŞ GARANTİLİ İSTİHDAN KURSLARININ 13.SÜ BAŞLADI FATSA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ'NDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET KURS BAŞVURULARI BAŞLADI İMALATÇI KOBİLERE 1 MİLYON DESTEK İŞ'DE KADINLAR PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI FATSO'DAN FINDIK DEĞERLENDİRMESİ FATSA'DAKİ STK'LARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI KORGAN İLÇEMİZDE MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU AÇILDI BAŞARILI ÖĞRENCİLER FATSO TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI