ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR
27 Mart 2017 Pazartesi / 14:47:54

FATSOÇalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “ORDİF 52 Ordu İnsan kaynakları ve İstihdam Fuarı” 30 Mart’ta açılacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan fuarın, Ordu Kültür Sanat Merkezi(OKSM)’nde gerçekleştirilmesi amacıyla Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İsa Kaymak, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı Durmuş Zor ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan temsilciler ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

İşverenlerle iş arayanları ortak bir platformda buluşturarak işsizliği minimum seviyeye indirip, istihdamın arttırılmasını amaçlayan “ORDİF 52 Ordu İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı"nın önemli olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu, “Meslek Yüksekokullarımız, meslek edindirmeye dönük çalışmalar yapıyor. İstihdam için hangi meslek çeşidi ve buradaki işverenler açısından hangi meslekler rağbet görüyorsa hem Ordu da, hem Türkiye’de o bölümü açılabiliyor. Bazen sistem gelişiyor ve bu meslekler artık istihdam kapısı olma durumuna geliyor. Toplumların gelişmesinde istihdamın ve nitelikli iş gücü son derece önemli. Bu fuar sayesinde işverenlerle işçiler karşılıklı buluşturularak işsiz sayısının azaltması hedefleniyor” diye konuştu.

Fuara, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte Ordu Üniversitesinin de destek olduğunu söyleyen Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İsa Kaymak, ”Bu yıl mart ayı içerisinde yaptığımız için havanın yağmurlu olabileceğini hesaba katarak fuarı Ordu Kültür Sanat Merkezi’nin içinde yapacağız ve program sabah 10.00 da başlayacak. İş arayanlara yönelik işverenlerle iş arayanları öğrencileri özellikle meslek yüksekokulu son sınıf öğrencileriyle üniversite öğrencilerini iş arayanları buluşturduğumuz bir platform oluşturmak. Bu platformda da Ordu’daki tüm meslek örgütlerini, tarafları bir araya getirmek. İlave istihdam ya da artı istihdam milli istihdam seferberliği kapsamındaki duyuruları daha da zirveye taşımak onun tanıtımını da artırmak” dedi.

FATSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ FATSO'DAN HER İLÇEYE 1 KÜTÜPHANE PROJESİ T.O.B.B. 73. GENEL KURULUNA KATILDIK EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE KATILACAK KURSİYER LİSTESİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İKİNCİSİ TAMAMLANDI BAŞKANIMIZ POLİS TEŞKİLATININ 172. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI FATSO'DA E-İMZA DÖNEMİ KONFERANSIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ORDİF 52 İNSAN KAYNAKLARI VE İSTİHDAM FUARI 30 MART'TA AÇILIYOR FATSA'DA ÇALIŞMA HAYATINDA MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİMİZİN İLKİ TAMAMLANDI FATSO ÇALIŞIYOR ÜLKE KAZANIYOR SEÇ MARKET FATSA ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI DÖRDÜNCÜ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVI YAPILDI ODAMIZ AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ ORDU İLİNDE İLK İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ FATSA'DAN KOSGEB SIFIR FAİZLİ KREDİ 2017 BAŞVURULARI BAŞLADI FATSA OSB'DE İSTİHDAMI 10BİN KİŞİYE ÇIKARACAĞIZ DOĞAN CÜCELOĞLU ÜYELERİMİZLE BULUŞUYOR BAŞKANIMIZ YENİ İŞYERLERİNİN AÇILIŞINA KATILDI BAŞKANIMIZ ÇALIŞAN GAZETİCELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAHADIR GIDA'YA ZİYARET NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI MERAKLA BEKLENEN EKONOMİK PAKET AÇIKLANDI NEFES KREDİSİ İÇİN START VERİLDİ FATSO'NUN KABAN YARDIMLARI SÜRÜYOR AHMET ŞERİF İZGÖREN'E YOĞUN İLGİ FATSO'DAN ÖĞRENCİLERE KABAN YARDIMI Fatsa OSB'den İhracat Artıyor FATSO'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI ESNAFA 48 AY VADELİ KREDİ MÜJDESİ KALİTELİ FINDIK YETİŞTİRİCİLİĞİ EĞİTİMİ BAZI ALACAKLARIN YENİNDEN YAPILANDIRILMASINA İLİŞKİN AF KANUNU UYGULAMA REHBERİ Oda Aidat Alacaklarına Uygulanan Gecikme Zammının Affı Hakkında Duyuru ESNAF SANATKAR Ve İŞADAMLARIMIZ 15 TEMMUZ'DA DİK DURDU FATSO'DAN BİRLİK VE BERABERLİK ZİYARETİ BASIN AÇIKLAMASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ TÜM İŞVERENLERE 1 TEMMUZ 2016'DAN İTİBAREN ZORUNLU HALE GELİYOR ODAMIZDAN İLÇE VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL FATSA'DA İLK MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI YAPILDI MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNDE SÜRE UZADI FATSA'YA YAPIMI PLANLANAN YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ MESLEK LİSESİNDEN ODAMIZA ZİYARET DEVLET DESTEĞİNDE YENİ MÜJDE KOSGEB KOBİGEL DESTEK PROGRAMI TOPLANTISI YAPILDI KOBİGEL İLE İMALAT SANAYİYE 300 MİLYON TL DESTEK MARKALI ÜRÜNLER KORUMA ALTINDA FATSO'YA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ 40 MESLEK İÇİN MESLEKİ YETRLİLİK ZORUNLULUĞU 1 İLA 9 İŞÇİ ÇALIŞTIRAN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE